Image
Johanna Munck af Rosenschöld.
Johanna Munck af Rosenschöld.

Stora Hållbarhetsdagen: Så här skapas hållbara stadsdelar – på riktigt

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande föredrag om en tydlig, effektiv och beprövad process för att skapa hållbara stadsdelar. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 19 Mars 2024

Allt för få detaljplaner tar hänsyn till social hållbarhet med värden som dialog, involvering och trygghet. Det leder ofta till överklaganden och långa processer och resulterar i byggda områden som inte håller över tid. Strategisk Arkitektur kommer att berätta om en tydlig, effektiv och beprövad process för att ta fram vision i samverkan med alla intressenter som skapar förutsättningarna för hållbara stadsdelar. En arbetsmetod som följer genom hela processen till färdigt resultat. En av pusselbitarna i arbetet utgörs av CityLab 4.0 – certifieringssystemet där Strategisk Arkitektur är ledande i branschen.
Missa inte det spännande föredraget med Johanna Munck af Rosenschöld, vd på Strategisk Arkitektur, på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel i Stockholm!
Anmäl dig här.
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger onsdag den 3 april.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Bengt Dahlgren, Bravida och Structor. Läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här. (Nomineringen stänger den 22 mars)

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige