Image

Stena hyr ut till Beyond Retro i Malmö

Uthyrning Stena hyr ut till Beyond Retro i gallerian Mitt Möllan i Malmö.
Publicerad den 7 April 2014

- Vi är mycket glada över att Beyond Retro väljer att etablera sig i Malmö och välkomnar dem som hyresgäster till Mitt Möllan. Beyond Retro bidrar till att ytterligare förstärka Mitt Möllan som en inspirerande mötesplats på framväxt där färgstark mat och alternativa butiker blandas med konst och kreativa kontor, säger Unni Sollbe, vd för Stena Fastigheter i Malmö.

Förutom butiksgallerian med alternativa butiker och food court huserar Mitt Möllan bland annat formgivare, musiker, matkreatörer, skräddare och risografer. Utrymme ges även för tillfälliga utställningar och samarbeten med fotoskolor, musikorganisationer, filmteam och modeskapare.

- Vi vill prova något annat i Malmö, en butik där vi säljer ut vintage och second hand till minipriser. Något som kan passa de många studenter som bor och lever i Malmö och Lund, men också alla bargain hunters som vill göra riktiga fynd, säger Anna Svensson, pressansvarig på Beyond Retro.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige