Image

Stena blir granne med Socialstyrelsen

UTHYRNING Stena Fastigheter hyr ut 2 200 kvadratmeter till Socialstyrelsen, i fastigheten i Gårda i Göteborg där Stena har det egna huvudkontoret.
Publicerad den 12 Mars 2009

Stena Fastigheter Göteborg AB har samarbetat med Jones Lang LaSalle sedan september 2008 kring uthyrningen av cirka 3 000 kvadratmeter på Drakegatan 1 i Gårda.

– Jones Lang LaSalle har lyckats lösa lokalfrågan för Stena Fastigheter Göteborg på sex månader. Vår starka marknadsposition i Göteborg med flera framgångsrika uthyrningar i regionen i kombination med vårt fokuserade och engagerade arbetssätt har bidragit till denna framgång, säger Mikael Wallgren på Jones Lang LaSalle.

Stena Fastigheter har sitt huvudkontor i fastigheten som de tillträdde i början av 2008. Sedan dess har fastigheten försetts med två nya restauranger och konferensmöjligheter. Därtill har fastigheten öppnats upp för området.

Intresset för lokalerna har varit stort och den tillträdande hyresgästen blir Socialstyrelsen. Då länsstyrelsernas tillsynsverksamhet överförs till Socialstyrelsen medför det ett förändrat lokalbehov. Drakegatan 1 motsvarar mycket väl det nya lokalbehov som Socialstyrelsen fått.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige