Image

Söderlundh: Därför går fastighetsaktier så starkt just nu

Bolag Efter en längre sur period går fastighetsaktier just nu väldigt starkt på börsen och sektorn har haft ett uppsving på över 20 procent. Fastighetssverige tar hjälp av Colliers analyschef Mikael Söderlundh för att ta ett grepp om vad som driver den positiva trenden just nu, vad uppsvinget betyder för synen på fastighetssektorn och hur bolagen kommer att agera under 2024 efter Riksbankens och Finansinspektionens uppmaningar om bland annat fler försäljningar.
Publicerad den 6 December 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige