Image

Skanska hyr ut i LjungbyPorten

UTHYRNING Skanska har tecknat ett hyreskontrakt med apotekskedjan DocMorris, genom bolaget Admenta Sweden, för nya lokaler vid LjungbyPorten. DocMorris tillträder de nya lokalerna och öppnar sitt apotek under första kvartalet 2011.
Publicerad den 21 September 2010

Ljungbys nya handelsområde omfattar totalt cirka 16 000 kvadratmeter och första etappen på cirka 9 500 kvadratmeter påbörjades under september 2008. Butiker som öppnat i första etappen av LjungbyPorten är Jysk, Audio Video och Citygross.

Nu hyr alltså även apotekskedjan DocMorris lokaler, om 300 kvadratmeter, i LjungbyPorten.

Handelsplatsen uppförs i kvarteret Motellet i Ljungby, vid skärningspunkten mellan E4 och riksväg 25. I närområdet finns även ett motell, Statoil, Intersport, Nordsjö Färg samt McDonalds.

- Vi är ett riktigt apotek där du kan hämta ut dina recept och göra alla dina apoteksärenden. Vi inför ett nytt smart kösystem där du som kund får göra klart hela ditt ärende i en och samma kassa, enkelt och smidigt, säger Märit Wikström, kommunikationschef för DocMorris Apotek.

DocMorris är en helt ny apotekskedja på den svenska marknaden. Den ägs av det anrika tyska apoteksföretaget Celesio, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom hälso-och sjukvårdsområdet, med 46 000 anställda i flera länder. DocMorris Apotek profilerar sig genom att vara den enda apotekskedjan som är specialiserad på hudvård, med egna hudvårdsteraputer.

- Vi välkomnar DocMorris Apotek till ett mycket attraktivt och välexponerat läge vid LjungbyPorten. De blir ett starkt komplement till den övrig handeln i området, säger Jonas Karlsson, affärsområdeschef Skanska Fastigheter Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige