Image
Revelop rekryterar dubbelt och Jonathan Oskarsson, idag förvaltningsansvarig i Göteborg, blir förvaltningsansvarig för Öresund. Samtidigt rekryteras Alexander Olofsson till tjänsten som förvaltningsansvarig för Göteborgsregionen. Han kommer senast från Wallenstam.
Revelop rekryterar dubbelt och Jonathan Oskarsson, idag förvaltningsansvarig i Göteborg, blir förvaltningsansvarig för Öresund. Samtidigt rekryteras Alexander Olofsson till tjänsten som förvaltningsansvarig för Göteborgsregionen. Han kommer senast från Wallenstam. Bild: Revelop

Revelop rekryterar och etablerar kontor i Öresundsregionen

Bolag Revelop stärker sin närvaro i Öresundsregionen genom att öppna kontor i Malmö. Samtidigt stärks Göteborgskontoret genom rekrytering av en ny förvaltningsansvarig. Båda åtgärderna är en direkt följd av betydande förvärv i regionerna och presumtiva förvärv.
Publicerad den 7 Juni 2023

Revelop är en aktiv aktör på den svenska fastighetsmarknaden med fokus på Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen. Det senaste året har Revelop gjort betydande förvärv i Göteborgs- och Öresundsregionen, där fastighetsbeståndet nu omfattar cirka 200 000 kvadratmeter.

En viktig del i Revelops strategi är närvaro på den lokala marknaden och därför etableras ett kontor i Malmö, med fokus på hela Öresundsbeståndet. I Göteborg har Revelop sedan tidigare ett lokalt kontor.

Jonathan Oskarsson, idag förvaltningsansvarig i Göteborg, blir förvaltningsansvarig för Öresund. Samtidigt rekryteras Alexander Olofsson till tjänsten som förvaltningsansvarig för Göteborgsregionen. Han kommer senast från Wallenstam.
– Jag välkomnar Alexander till Revelop. Tillsammans med Jonathan blir vi starkare i Göteborgs- och Öresundsregionen, samtidigt som vi fortsätter att driva arbetet mot ökad hållbarhet genom att ta våra fastigheter på en resa från brunt till grönt, säger Thomas Sipos, koncernchef på Revelop.

Alexander Olofsson tillträdde tjänsten som förvaltningsansvarig i Göteborg den 15 maj.
– Revelop strävar efter att utmana och tänka nytt, vilket var anledningen till att jag attraherades av bolaget. Att bolaget även jobbar målmedvetet med hållbarhetsfrågor gjorde valet ännu lättare, säger Alexander Olofsson.

Med den nya rekryteringen har Revelop totalt 46 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Återvändandet till kontoren efter pandemin: "Sverige sticker ut"

Ekonomi/Finansiering Fastighetsrådgivaren Carousel presenterade nyligen sin marknadsrapport för tredje kvartalet. I rapporten analyserar man bland annat den svenska och nordiska marknaden för kontor och kommersiella fastigheter. Fastighetssverige har intervjuat bolagets partner och grundare, Ma Te, och bett honom ge sin syn på framtidsutsikterna för vår fastighetsmarknad och om det makroekonomiska läget i Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige