Image
Revelop hyr ut till Trailerfixarna.
Revelop hyr ut till Trailerfixarna. Bild: Revelop

Revelop hyr ut i Göteborg

Uthyrning Revelop har tecknat avtal med Trailerfixarna om uthyrning av kontors- och lagerlokaler på cirka 900 kvadratmeter i Kärra på Hisingen i Göteborg. Trailerfixarna, som är specialiserade inom underhåll och reparation av tunga efterfordon, tillträder lokalen i februari 2025.
Publicerad den 25 September 2024

Sedan Revelop 2022 förvärvade den aktuella fastigheten Kärra 77:8 har flera investeringar för att minimera fastighetens miljöpåverkan genomförts. Bland annat har solpaneler installerats med en total effekt om 71 kilowatt med en årlig energiproduktion motsvarande 56 000 kilowattimmar. Ett nytt modernt styr-och reglersystem som möjliggör optimerad drift av fastigheten har också installerats.

Trailerfixarna är specialiserade inom underhåll och reparation av tunga efterfordon, har varit verksamma i Göteborg sedan 2007 och tecknar nu ett sjuårigt avtal med Revelop gällande nya kontors- och lagerlokaler.
– Vi är väldigt glada över att kunna flytta in i nya funktionella lokaler som är väl anpassade efter våra behov. Fastighetens läge är optimalt för vår verksamhet med direkt närhet till de stora lederna. Vi ser fram emot att växa i nya moderna lokaler, säger Jonas Ivarsson, delägare på Trailerfixarna.
– Vi är mycket glada över att välkomna Trailerfixarna. I och med denna uthyrning är fastigheten fullt uthyrd och har på kort tid moderniserats och kraftigt minskat sitt klimatavtryck, säger Michelle Binen, förvaltningsansvarig på Revelop.

Revelop arbetar efter en utpräglad ESG-strategi där kommersiella fastigheter i Sveriges tre storstadsområden förädlas och utvecklas enligt en tydlig plan. Det innebär att Revelop tar sina fastigheter på en hållbarhetsresa från brunt till grönt, samtidigt som investeringen sker i områden och fastigheter i behov av förändring.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige