Image

Regio hyr ut till H&M i Kalmar

Uthyrning Regio har tecknat avtal med H&M avseende en ny butik i Baronen Köpcenter i Kalmar. Den nya butiken kommer att öppna innan årsskiftet 2017/2018 och omfattar cirka 2 750 kvadratmeter.
Publicerad den 19 Juni 2017

Ytterligare en uthyrning har skett i Baronen till restaurang Bryggan, vilken öppnade första veckan i juni. Samtliga uthyrningar har skett i nära samarbete med P&E Fastighetspartner. 

I samband med H&M:s etablering kommer det även att ske en omlokalisering av ett antal hyresgäster i köpcentrumet. Uthyrningarna är en del av den större utveckling som Regio genomför av Baronen, där det kommer ske ombyggnad av såväl hotellet som nya bostäder.

– Med H&M som ny hyresgäst har vi tagit ett raskt kliv i arbetet med att lyfta butiksutbudet i Baronen. Samtidigt är vi måna om att bevara en lokal förankring bland våra hyresgäster och därför är restaurang Bryggan ett spännande tillskott. Regios målsättning är att jobba aktivt med våra fastigheter och vi ser detta som början på den långsiktiga utvecklingen av Baronen och närområdet, säger Eric Bergström, vd för Fastighets AB Regio.

Fastighets AB Regio ägs av Tredje AP-fonden och förvaltas av Brunswick Real Estate. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige