Image
Fabege hyr ut till Randstad i Haga Norra.
Fabege hyr ut till Randstad i Haga Norra. Bild: Fabege/Randstad

Randstad flyttar till Fabege och Haga Norra

Uthyrning Fabege och Randstad har tecknat avtal om drygt 3 200 kvadratmeter i kontorsprojektet Kvarter 1, Ackordet 1, i Haga Norra. Avtalet är på sju år och inflyttning planeras till den 1 mars 2025.
Publicerad den 29 Mars 2023

– Vi ser mycket fram emot att välkomna Randstads medarbetare till Kvarter 1. Vi känner av ett stort intresse från marknaden och ser med spänning fram emot vår fortsatta utveckling i stadsdelen, kommenterar Karl Henrik Lenneryd, Uthyrare Projekt på Fabege.

Utvecklingen av Haga Norra påbörjades 2017. Bilia var första hyresgästen på plats med kontor och showroom. Under föregående år tecknades avtal med JM om 6 500 kvadratmeter och SATS om 1350 kvadratmeter gym.

– Vi på Randstad ser fram emot att kunna erbjuda våra medarbetare en så attraktiv arbetsmiljö som Kvarter 1, och att välkomna våra kunder och kandidater i moderna, funktionella och tillgänglighetsanpassade lokaler som möter alla olika behov, säger Inge Dijkstra, vd för Randstad Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige