Image
Fredrik Mässing, vd för Prisma Properties.
Fredrik Mässing, vd för Prisma Properties. Bild: Odel Film

Prisma Properties tecknar långt hyresavtal med Dollarstore i Växjö

Uthyrning Prisma Properties har den 27 september tecknat ett tioårigt hyresavtal med Dollarstore i Växjö. Avtalet omfattar en butikslokal på 3 890 kvadratmeter, där Dollarstore tar över efter den tidigare hyresgästen XXL.
Publicerad den 5 Oktober 2024

Dollarstore kommer att flytta från sin nuvarande butik i Växjö till Prisma Properties fastighet i handelsområdet Samarkand. Den nya butiken planeras att öppna i mars 2025.
– Dollarstore har länge varit en viktig partner för oss, och genom denna uthyrning stärker vi vår handelsplats ytterligare med en stark lågprisaktör. Att Dollarstore tar över hela ytan omedelbart efter XXL visar på handelsplatsens attraktivitet. Uthyrningen bidrar även till att vi behåller en hög uthyrningsgrad och lång genomsnittlig återstående kontraktstid, säger Thomas Hansen, CDO Sverige, Prisma Properties.
– Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Prisma Properties och glada över att tillsammans öppna ännu en butik. Den nya lokalen i Växjö ger oss en fantastisk möjlighet att nå fler kunder, erbjuda ett bredare sortiment och skapa en ännu bättre kundupplevelse, säger Fredrik Holmström, etableringschef på Dollarstore.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Tony Blair: "Tullar och protektionism kommer att göra enorm skada"

Teknik En månad efter att ha släppt sin bok "On leadership: Lessons for the 21st Century" och en månad före det amerikanska valet, deltog förre premiärministern Tony Blair i Prologis-eventet Groundbreakers för att prata om ledarskap, geopolitik, handel och teknik. – Ingenting som uppfunnits av mänsklig uppfinningsrikedom har någonsin försvunnit av mänsklig ångest.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige