Image

Poseidon säljer lägenheter till hyresgästerna

Transaktioner Den 6 december köpte hyresgästerna på Schottisvägen i Angered, Göteborg, sitt hus av Poseidon genom en nybildad bostadsrättsförening.
Publicerad den 8 December 2017

Huset innehåller 19 lägenheter och är byggt 1962. Jan Nilsson, distriktschef för Poseidon i Angered är nöjd med lösningen.

– Det här är en bra lösning för både hyresgästerna och oss. Huset på Schottisvägen ligger en bit från våra övriga bestånd och det är roligt att hyresgästerna själva nu tar över ägandeskapet. Dessutom bidrar det till vårt uppdrag i Framtidenkoncernen att skapa blandade boendeformer i stadsdelar där hyresrätter dominerar, säger han.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige