De nyanställda skall jobba både inom Corporate Finance (CF) och Property Transactions (PT).
- Vi är väldigt glada för det stora intresset som Pangea Property Partners har mottagit från väldigt många kvalificerade kandidater, både i Sverige och Norge. Det är speciellt roligt att vi har värvat tre kvinnor, både på senior och junior nivå. Rekryteringarna kommer stärka hela Pangeas organisation i en period då vi upplever en betydande ökning i aktivitetsnivån inom alla våra marknadsområden, säger Bård Bjølgerud, vd för Pangea Property Partners.
Följande nyanställningar har gjorts:
Stockholm
Adam Bakonyi (24) är anställd som analytiker inom PT. Nyutexaminerad civilekonom/Master of Science in Business and Economics från Stockholms Universitet.
Malin Lindeborg (24) är anställd som analytiker inom CF. Nyutexaminerad Master of Science in Real Estate Finance, Valuation and International Investments från Cass Business School i London.
Oslo
Linn Idsø Brenne (40) är anställd som director inom PT. Civilekonom från NHH i Bergen och kommer från ställningen som transaktionschef hos Newsec AS. Hon har tio års erfarenhet från fastighetsmarknaden från anställningar hos Entra Eiendom, Akershus Eiendom, Catella Corporate Finance och Newsec.
Henrik Baardsen (28) är anställd som projektledare inom PT. Civilekonom från NHH och kommer från en anställning som rådgivare inom PT i Newsec (Oslo), och har fem års erfarenhet från finans och fastighetsmarknaden.
Maria Hoffmann Malyshev (29) är anställd som analytiker inom CF. Hon är utbildad Master of Science Corporate and International Finance vid Durham University, UK, och har tidigare arbetat för Edge Capital og Escali Financial Systems.
Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.