Image

ÖoB trotsar lågkonjunkturen

HANDEL ÖoB trotsar lågkonjunkturen och fortsätter att expandera. Under loppet av tre månader har fyra nya varuhus öppnats.
Publicerad den 2 Juni 2009

Därmed finns det nu 83 ÖoB-varuhus runt om i Sverige.

I vår har nya varuhus öppnats i Södertälje, Karlskoga, Mariestad och nu senast i förra veckan i Toftanäs i Malmö samt i Årjäng. För Årjäng handlar det om en uppfräschning av befintlig lokal på 1000 kvadratmeter.

För Södertälje, Karlskoga och Toftanäs gäller ÖoB:s fullstora koncept som är på cirka 2 200 kvadratmeter och har ett sortiment på 10 000 artiklar. I Södertälje handlar det om en omlokalisering till ett bättre handelsläge och en mer funktionell lokal. Mariestad får en butik på 1 000 kvadratmeter.

− Vi fortsätter att växa och känner att de kärva tiderna innebär en utmaning som passar vår ledande position inom lågprishandeln och ser att vi med trygghet kan fortsätta att expandera, säger vd Oskar Svensson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige