Image

Nya förvaltningsuppdrag för Property Partner

Bolag Property Partner får i uppdrag att ansvara för förvaltningen av fastigheterna Rotebro Handel och Orminge Centrum. Uppdraget omfattar cirka 32 000 kvadratmeter handelsytor med utvecklingspotential.
Publicerad den 11 Januari 2016
Property Partner får uppdraget att förvalta Rotebro Handel och Orminge Centrum. Bild: Property Partner
Property Partner får uppdraget att förvalta Rotebro Handel och Orminge Centrum.

- Vi är stolta över att kunna öka våra affärer ytterligare och att en ny part nu väljer att inleda ett nära samarbete med Property Partner. Det finns ett tydligt mål för vad som ska utvecklas i fastigheterna och det ska bli intressant att få medverka till det, säger Marcus Gärdebrandt, vd på Property Partner.

- Jag har goda erfarenheter av Marcus Gärdebrandt sedan länge och har bara fått goda rekommendationer gällande Property Partner. Det är en mycket bra part för förvaltning av fastigheter, säger Magnus Löfgren, vd på Löfcap Fastigheter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige