Image

Ny vd i HSB Malmö

KARRIÄR Michael Carlsson, 44, har utsetts till verkställande direktör för HSB Malmö. Michael Carlsson har fungerat som HSB Malmös tillförordnade vd sedan början av 2008. Han har varit verksam inom HSB Malmö sedan 2005 och var fram till början av året ansvarig för HSB Sundsfastigheter.
Publicerad den 24 Juni 2008

Claes Caroli, ordförande i HSB Malmös styrelse, motiverar beslutet:

- Michael Carlsson känner vår organisation och dess behov. Han har också presterat ett mycket förtroendeingivande arbete under det halvår han fungerat som tillförordnad vd. Inom styrelsen är vi övertygade om att Michael Carlsson är rätt person att utveckla organisationen under de kommande åren, som både rymmer ett omfattande nybyggnadsprogram samt satsningar för att utveckla medlemsverksamheten och våra kundrelationer.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige