Image

Ny vd för Trivselhus

Karriär Jan Johansson har arbetat i ledande befattningar inom svensk industri de senaste 15 åren och kommer senast från en tjänst som vd på HAGS Aneby AB. Han kommer att vara placerad på huvudkontoret i Korsberga.
Publicerad den 13 Juni 2013

- Jag är glad över förtroendet och över att få arbeta med ett så tilltalande varumärke. Att leverera produkter förknippat med så mycket glädje och välbefinnande blir mycket stimulerande. Trivselhus är redan idag en av de främsta hustillverkarna i Sverige, en position som jag kommer att göra allt för att förstärka ytterligare tillsammans med alla medarbetare, säger Jan Johansson.

Jan Johansson efterträder Erik T Larsson, som går vidare till nya utmaningar efter att ha varit vd på Trivselhus sedan september 2011.

- Vi önskar både Jan och Erik lycka till i sina nya tjänster, säger Mattias Johansson, styrelseordförande för Trivselhus.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige