Image
Jens Albrektsson blir i augusti vd för utbildningsbolaget STF, ägt av Fasticon.
Jens Albrektsson blir i augusti vd för utbildningsbolaget STF, ägt av Fasticon. Bild: STF

Ny vd för Fasticon-ägt utbildningsbolag

Bolag Jens Albrektsson tillträder i augusti rollen som vd för utbildningsbolaget STF, ägt av Fasticon. STF är ledande på utbildningar inom främst el-, energi- och installationssektorerna.
Publicerad den 2 Maj 2019

Jens Albrektsson har de senaste tio åren arbetat för Installatörsföretagen, som vd för dess utbildningsföretag EUU och sedan årsskiftet för INSU, som är det nya namnet för de sammanslagna bolagen EUU och IUC.

– Det ska bli oerhört roligt och spännande att få leda STF på bolagets fortsatta tillväxtresa. Jag brinner för utbildning och STF är ett fint företag med gedigen historia och goda förutsättningar för att stärka sin roll som en ledande kompetenspartner i framtiden, säger Jens Albrektsson.

Jonas Gustavsson, styrelseordförande i STF och grundare och partner i Fasticon kommenterar rekryteringen:

– Jens har rätt kompetens, erfarenhet och kontaktnät. Vi är mycket glada över att ha lyckats knyta till oss honom. Han har de ledaregenskaper och inte minst det personliga engagemang som krävs för att STF ska kunna ta nästa steg i sin utveckling.

Fasticon AB äger sedan 2018 utbildningsföretagen STF och BFAB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige