Image

Ny fastighetsdirektör i Stockholm utsedd

KARRIÄR Torbjörn Johansson har utsetts till ny fastighetsdirektör och chef för fastighetskontoret i Stockholms stad.
Publicerad den 15 September 2008

– Det här är nog det finaste och mest spännande jobb man kan få. Det känns verkligen roligt och utmanande att få ta ansvaret för och utveckla fastighetskontorets fastighetsbestånd, säger Torbjörn Johansson.

Johansson har arbetat i Stockholms stad sedan 1997. Han kommer närmast från Stadsledningskontoret i Stockholm där han arbetade som stabschef med ansvar för stora utvecklingsprojekt, som försäljning av Stockholm Globe Arena och ny arena vid globenområdet. Dessförinnan arbetade Torbjörn Johansson drygt fyra år med fastighetsfrågor på Stockholms Stadshus AB.

– Torbjörn har stor erfarenhet av fastighetsfrågor, är ansvarstagande men samtidigt mycket drivande, säger stadsdirektör Irene Lundquist Svenonius.

– Dessa egenskaper tillsammans med ett brett kunnande om Stockholm är en bra utgångspunkt för att hantera fastighetskontorets stora utvecklingsprojekt som väntar framöver.

Torbjörn Johansson tillträdde den 10 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige