Image
Nordic Wellness hyr 1500 kvadratmeter i Bro.
Nordic Wellness hyr 1500 kvadratmeter i Bro. Bild: Nordic Wellness

Nordic Wellness öppnar i Bro

Uthyrning Brofastigheten AB hyr ut 1 500 kvadratmeter till Nordic Wellness i Bro utanför Stockholm.
Publicerad den 14 Maj 2019

Gymmet kommer öppna under hösten 2019 och kommer bli ett modernt, fullt utrustat gym som kompletterar den växande handelsplatsen med serviceinnehåll.

Handelsplatsen ankras av Willys och rymmer sedan tidigare bland annat Dollarstore, Plantagen och Jysk. Under kommande år planeras fortsatt utbyggnad av handel och bostäder.

Fastigheten ägs av Brofastigheten AB och uthyrningen har skett i samarbete med Herde Förvaltning.

– Det ska bli fantastiskt kul att bidra till folkhälsan i Bro med den här klubben. Vi jobbar med ett starkt familjekoncept och använder oss av världens ledande leverantörer, säger Magnus Wilhelmsson, vd för Nordic Wellness.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige