Image

Nordic PM får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Nordic PM får ansvar för den tekniska förvaltningen av NREP:s samlade svenska fastighetsbestånd – 27 fastigheter, omfattande drygt 500 000 kvadratmeter.
Publicerad den 26 Maj 2015
Joakim Orthén. Bild: Nordic PM
Joakim Orthén.

Det rör sig om handels- och logistikfastigheter, belägna i Göteborg, Jönköping, Borås, Örebro, Eskilstuna, Strängnäs, Stockholm och Luleå.

- Vi är mycket glada över det förtroende som NREP visar oss, och ser fram emot att börja arbeta med deras fastigheter och därmed utöka vår verksamhet till fler geografiska regioner. Detta är ett uppdrag som passar mycket väl in i vår profil som leverantör av förvaltningstjänster till fastighetsägande bolag. Vårt företag växer i samband med detta och som en följd kommer vi att rekrytera ytterligare en teknisk förvaltare till vårt medarbetarteam, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- När vi sökte en ny entreprenör för dessa tjänster föll vårt val på Nordic PM, som visat mycket goda resultat med bland annat driftoptimering genom sitt arbete med teknisk förvaltning av sina kunders fastigheter. Den kommersiella förvaltningen finns kvar hos NREP då den är viktig del av värdeskapandet. Vi kommer inte att tappa kontakten med våra hyresgäster utan snarare frigöra tid för mer strategiska diskussioner med dem. Nordic PM har lämnat flera referenser som givit dem goda vitsord, och vi ser nu fram emot ett fruktsamt samarbete med Nordic PM, säger Marianne Hoffman, Asset Manager Nordic Real Estate Partners AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige