Image

Nordic Life tecknar förvaltningsavtal för bostäder i Örgryte

Bolag Nordic Life har tecknat ett förvaltningsavtal för 70 bostadsrättslägenheter i Örgryte i Göteborg.
Publicerad den 1 December 2014

På Delsjövägen i Örgryte, där SVT-huset "Synvillan" en gång stod, ska det byggas närmare 500 bostäder i ett fantastiskt läge nära till både grönområden och centrum.

Projektet är ett av Göteborgs mest omtalade och omskrivna nyproduktionsområden på många år och intresset från både bostadsbyggare och bostadsspekulanter har varit mycket stort.

Nordic Life Förvaltning tecknade nyligen ett förvaltningsavtal för ett av det första och största nyproduktionsobjekten i området, Brf Ängshusen. Fastigheten har 70 bostadsrättslägenheter i prisklassen 1,9 - 8,9 miljoner kronor och med planerad inflyttning till hösten 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige