Image

Niras förstärker med tre personer

Karriär Niras förstärker med tre personer inom Hyresgästrådgivning i Stockholm.
Publicerad den 4 Februari 2014

Jon Folkesson kommer närmast från en tjänst som fastighetskonsult hos Optimal Progress. Han är utbildad vid Stockholm universitet och har en masterutbildning inom finans och management.

Sara Ghaemi har studerat Fastighet och finans vid KTH och kommer närmast från en tjänst som finanseringsrådgivare på SEB.

Estelle Vallejo är utbildad civilekonom. Hon kommer att arbeta som konsult med inriktning på Lease management och ledningsstöd.

- Jag är mycket glad att vi efter ett starkt 2013, och med nya spännande kunder och uppdrag kan välkomna våra nya medarbetare till Stockholmskontoret, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef på CRES, Corporate Real Estate Services.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige