Image
Monica Fallenius.
Monica Fallenius. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Monica Fallenius blir ny vd för Annehem

Bolag Monica Fallenius är utsedd till ny vd för Annehem. Hon ansluter till bolaget senast i oktober och kommer närmast från en tjänst som fastighetsdirektör på Svenska Handelsfastigheter.
Publicerad den 3 Juni 2022

Monica Fallenius har en lång erfarenhet inom fastighetsbranschen, bland annat som affärsområdeschef för transaktion och leasing på Atrium Ljungberg och fastighetschef Sverige på Hemsö och nu senast som fastighetsdirektör på Svenska Handelsfastigheter.
– Annehem är ett ungt och tillväxtorienterat fastighetsbolag med en tydlig hållbarhetsprofil och långsiktiga ägare. Jag trivs i en entreprenöriell miljö och har jobbat inom fastighetsbranschen i över tjugofem år. Jag känner mig både glad och ödmjuk inför förtroendet att tillsammans med kunder, medarbetare och styrelse leda bolaget på dess fortsatta resa, säger Monica Fallenius.
– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Monica Fallenius som VD på Annehem Fastigheter. Att ha Monica Fallenius på plats innebär en viktig förstärkning för bolaget och bolagets strategi, hon har en gedigen erfarenhet av branschen och utmärker sig genom sitt driv för hållbarhetsfrågor. Monica är också affärs- kund- och relationsorienterad, säger Göran Grosskopf, styrelseordförande i Annehem.

Svenska Handelsfastigehter har inlett rekryteringsprocessen för att hitta Monica Fallenius ersättare.
– Monica har genom sitt ledarskap, engagemang och strukturerade arbetssätt betytt mycket för att Svenska Handelsfastigheter kunnat ta sig till en ny nivå. Vi beklagar att Monica valt att lämna oss och önskar henne lycka till i sin nya roll, säger Lennart Sten, vd för Svenska Handelsfastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige