Image

Mipim-toppen efterlyser ledarna

Mipim Han försöker hålla resandet till ett minimum, men från september till november är det en kritisk tidpunkt för Mipims direktör att besöka flera av spelarna inför den kommande mässan i april. En del av det är den andra turnén till Norden där han förra året besökte Oslo och Stockholm. Den här gången var det Köpenhamn i fokus. Nicolas Kozubek delar med sig av sina intryck från besöket och på vilka områden andra länder kan anamma det danska synsättet. Men han efterfrågar också ledarskapet från de nordiska länderna som tynat.
Publicerad den 2 Oktober 2024

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Aspelin Ramms fokus efter storförsäljningen i Stockholm

Bolag Aspelin Ramm Fastigheter lämnar Stockholm och blir därmed helt koncentrerade till Göteborgsområdet. Vd:n Manne Aronsson berättar för Fastighetssverige om varför man väljer att genomföra hotellförsäljningen till Nrep, var man lägger fokus framöver och ger en uppdatering kring status på områden man utvecklar i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige