Image

Midroc välkomnar nya hyresgäster till Västra Hamnen

Uthyrning Midroc har ingått två nya hyresavtal med Escandi och Graffiti Café för fastigheten World Trade Center Propellergatan.
Publicerad den 14 Mars 2018
World Trade Center Propellergatan. Bild: Visualisera Arkitekter/ Horisont Arkitekter
World Trade Center Propellergatan.

World Trade Center Propellergatan är under uppförande i Västra Hamnen, Malmö. Den sju våningar höga fastigheten blir det tredje WTC-kontoret som byggs i Västra Hamnen och får en uthyrningsbar yta om 3 600 kvadratmeter.

– World Trade Center Propellergatan med dess skimrande fasad blir en tydlig signaturbyggnad, en diamant vid havet, en fristående fastighet med öppna ytor runtomkring. För hyresgäster är WTC Propellergatan inte enbart ett kontor utan ett omfattande nätverk. Hyresgäster erbjuds även delade resurser som ger lägre kostnader, som gemensamma konferenslokaler och flera kontorsadministrativa funktioner, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

En av de nya hyresgästerna är Escandi, som arbetar med inredningsarkitektur och flyttprojektledning. Utöver deras nya hyreskontrakt på kontorslokal, så har Escandi och Midroc ingått ett nytt samarbete. Midroc kommer framöver erbjuda sina kunder hjälp med inredning av lokaler, då med Escandi som samarbetspartner.

– Den inglasade miljön och utsikten över havet blir en kreativ inspirationskälla i vårt nya kontor. För oss är det viktigt att skapa rätt känsla och inredning, så vårt eget kontor kan representera hur ett framtida kontor kan se ut för våra kunder. I samarbetet med Midroc ser vi fram emot att gemensamt skapa attraktiva arbetsplatser, säger Emma Schultz på Escandi.

Graffiti Café expanderar sin verksamhet och har tecknat avtal på en 159 kvadratmeter stor lokal på markplan med uteservering mot havet och stora glasfasader. Graffiti Café kommer bland annat erbjuda cateringmöjligheter för hyresgästerna i fastigheten och startar även ett nytt glasskoncept.

– När vi öppnar i WTC blir det den första Graffiti Café som är skapad utifrån vårt nya designkoncept. Vi förnyar såväl erbjudanden som design, och startar ett helt nytt glasskoncept i Västra Hamnen. De stora glaspartierna och uteserveringen låter kunderna njuta av den havsnära miljön. Med etableringen i WTC vill vi tillföra både bra service och bli en samarbetspartner till hyresgästerna, säger Mats Lönnqvist, ägare till Graffiti Café.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige