Image

Mats Sterner ny CFO på Landic Property

KARRIÄR Landic Property Sverige rekryterar Mats Sterner som CFO. Han kommer närmast från Norgani Hotels ASA.
Publicerad den 18 Februari 2008

- Landic Property som är i Sverige för att stanna växer. Vi är därför glada att kunna knyta Mats Sterner till oss, som har gedigen erfarenhet från liknande positioner inom branschen. Han tillför Landic Property mycket inför kommande utmaningar, säger Tommy Sundbom, VD på Landic Property i Sverige.

Mats Sterners huvudsakliga uppdrag är att som medlem av ledningsgruppen ansvara för alla frågor som rör ekonomi och finansiering, och att tillsammans med övriga i ledningsgruppen utveckla företagets verksamhet i Sverige.

- Jag ser fram mot att delta i utvecklingen av Landic Property, säger Mats Sterner.

Landic Property är redan idag ett av de större fastighetsbolagen, men det finns fortfarande mycket kvar att göra. Det som främst lockade mig till Landic Property var möjligheten att tillsammans med övriga kompetenta och tävlingsinriktade medarbetare få möjligheten att bygga det ledande fastighetsbolaget.

Mats Sterner kommer närmast från det norska, tidigare börsnoterade fastighetsbolaget Norgani Hotels ASA där han arbetade som CFO. Norgani Hotels är nordens största ägare av hotellfastigheter. Innan dess arbetade Mats Sterner på fastighetsbolaget Kungsleden i tio år, där han var ekonomichef. Mats Sterner har också varit revisor på KPMG.

Mats Sterner studerade ekonomi vid Stockholms Universitet och är Certified European Financial Analyst.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige