Image
Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.
Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Dagen inleds med en trio tunga analyser som hjälper dig att fatta korrekta och kloka affärsbeslut framgent.
Publicerad den 31 Maj 2024

Analysblocket inleds med:
Makroanalys – hur snabb är återhämtningen?

Tuff och kännbar inflation, många och intensiva räntehöjningar och flera kriser efter varandra i orolig omvärld. Världsekonomin har inte visat sig från sin bästa sida den senaste tiden men efter Riksbankens uppnådda inflationsmål och senaste räntesänkning kan vi möjliga ana en ljusning? Men kan vi räkna med en återgång redan nästa år?
Det är Mattias Persson, chefsekonom på Swedbank, som håller i föredraget.

Därefter väntar: Analys – läget i regionen
Hur påverkas Göteborgsregionen av de senaste årens olika kriser? Hur påverkas de viktiga lokala näringarna? Business Region Göteborg presenterar rykande färska siffror och analyserar läget för näringslivet i regionen. Hur stort är suget för bolag att etablera sig i vår region?
Här är det Henrik Einarsson, etableringschef på Business Region Göteborg som håller i programpunkten.

Och så avslutas analysblocket med Analys: Fastighetsmarknaden i dag
Vilka segment i fastighetsbranschen är mest attraktiva att investera i idag och vilka segment ska man se upp med? Här får ni en initierad överblicksbild över måendet i de olika investeringsslagen på fastighetsmarknaden – nationellt så väl som lokalt.
Föredragshållare här är Maryrose David, analyschef på Savills.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats. Höstupplagan 2024 går av stapeln den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Efter själva seminariet bjuds samtliga deltagare in till ett trevligt branschmingel där man under lättsamma former kan fortsätta diskussionerna och knyta ytterligare nya kontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Advokatfirman Alllié, Bengt Dahlgren, Advokatfirman Delphi, Göteborg Energi och Retta. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

När: 21 augusti, 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige