Image
Kenny Dos Santos.
Kenny Dos Santos.

Lokalmarknadsdagen: Hör om 17-årige entreprenören Kennys drömmar och framtidsplaner

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett intressant samtal med den blott 17-årige studenten och entreprenören Kenny Dos Santos.
Publicerad den 17 Juni 2024

För några år sedan var 17-årige Kenny Dos Santos en blyg och tillbakadragen kille. Nu driver han eget företag, håller i föreläsningar och har vunnit priser och utmärkelser för sitt arbete med digital kompetens. Under högstadiet fick Kenny via Familjebostäder i Bergsjön ansvar för digitala lovaktiviteter och sommaren efter årskurs nio hade Kenny ett sommarjobb i Göteborgs stad som handlade om socialt entreprenörskap. Sedan dess har resan fortsatt – i dag driver han MIK Biblioteket, som erbjuder lättillgängligt material för undervisning om källkritik, digital kompetens och säkerhet på nätet. Hör om hans inspirerande resa – och framtidsplanerna på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg.
Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats. Höstupplagan 2024 går av stapeln den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Efter själva seminariet bjuds samtliga deltagare in till ett trevligt branschmingel där man under lättsamma former kan fortsätta diskussionerna och knyta ytterligare nya kontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Advokatfirman Alllié, Bengt Dahlgren, Advokatfirman Delphi, Göteborg Energi och Retta. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

När: 21 augusti, 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige