Image

Lidl köper i Rosersberg

TRANSAKTIONER Lidl har tagit köpt en fastighet i Roserberg, norr om Stockholm, som ska bli den tyska kedjans tredje centrallager. Samtidigt som kedjan växer har man beslutat att stänga fyra butiker.
Publicerad den 25 Juni 2009

Lidl har behov av ytterligare ett lager för att möta lågpriskedjan omsättningsutveckling och de allt flera butikerna. Därför har man nu köpt fastigheten i Rosersberg.

I år har Lidl öppnat sex nya butiker, enligt Icanyheter. Men man kommer också att stänga fyra butiker den 30 juni i år. Butikerna som berörs ligger i Skara, Huskvarna, Malmö (på Kattsundsgatan) och Uppsala (på Herrhagsvägen).

– För våra kunder finns andra redan öppnade Lidl butiker att tillgå i närheten. Vi erbjuder samtliga fastanställda medarbetare en anställning i närliggande eller nyligen öppnade butiker och vi har inlett en förhandling med Handels och Unionen, säger Pär Nilsson, fastighetsdirektör på Lidl Sverige i ett pressmeddelande.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige