Image
Från vänster i bild: Anneli Albäck, Marie Sandgren, Klara Jebsen och Ellen Hjelmgren.
Från vänster i bild: Anneli Albäck, Marie Sandgren, Klara Jebsen och Ellen Hjelmgren. Bild: Intea Fastigheter

Kvartetten som stärker upp Intea Fastigheter

Karriär Intea förstärker organisationen i Stockholm och anställer ny ekonomichef samt ytterligare tre medarbetare till ekonomiteamet, samt en ny medarbetare till projektteamet.
Publicerad den 8 Oktober 2024

Ny ekonomichef blir Anneli Albäck som närmast kommer från Bonnier Fastigheter AB där hon haft en motsvarande roll. Hon ansvarar för ekonomiteamet i Stockholm. Anneli Albäck tillträdde sin tjänst i mitten av augusti och ersätter tidigare ekonomichef som lämnade bolaget strax innan sommaren.

Intea stärker upp i ekonomiteamet på ytterligare tre positioner och har i nya roller anställt Klara Jebsen och Marie Sandgren som bolagsekonomer och Johanna Lundström som koncernredovisningsansvarig. Klara Jebsen kommer närmast från Logistea som bolagsekonom och Marie Sandgren från Holmströmgruppen som bolagsekonom. Johanna Lundström kommer närmast från Amblin där hon arbetat med konsolidering och rapportering för ett flertal fastighetsbolag.
– I takt med att bolaget växer ökar behovet av att stärka den centrala ekonomifunktionen. Alla fyra nya medarbetare har lång och bred erfarenhet inom fastighetsbranschen samt ekonomi och blir viktiga tillskott till vår organisation, säger Magnus Ekström, CFO.
Klara Jebsen och Marie Sandgren tillträdde sina tjänster i början av september och Johanna Lundström ansluter senast i februari 2025.

Ny medarbetare till projektteamet är Ellen Hjelmgren som närmast kommer från Svefa AB där hon arbetat som senior projektledare inom Transaktion. Hon kommer arbeta med transaktioner, affärsutveckling och projektledning i tidiga skeden och tillträdde sin tjänst i mitten av augusti.
– Bolaget befinner sig i en expansiv marknad och har en projektportfölj med flertalet projekt i uppstart. Ellen med sin både långa och breda erfarenhet inom affärsutveckling och transaktion kommer att bli en stor tillgång för bolaget, säger Peter Jacobsson, chef affärsutveckling och projekt.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nytt Öresundsavtal kan påverka fastighetsbolagen

Bolag Under föregående vecka meddelade regeringen att den beslutat lägga fram en proposition som föreslår att det nya Öresundsavtalet som undertecknades i juni i år godkänns av riksdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige