Image

Kronofogdemyndigheten fyller upp Polisen 3

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett hyresavtal med Kronofogdemyndigheten om en uthyrning av 1 600 kvadratmeter i fastigheten Polisen 3 i Helsingborg. Inflyttningen sker under hösten 2012. Avtalet löper till utgången av 2018. I och med uthyrningen är Polisen 3 praktiskt taget fullt uthyrd.
Publicerad den 23 Februari 2012
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs. Polisen 3. Bild: Wihlborgs. Bild: Wihlborgs
Polisen 3. Bild: Wihlborgs.

- Vår ombyggnad av fastigheten Polisen 3 har gett resultat. Tidigare har Skatteverket, Försäkringskassan och Cultura Utbildning flyttat in, vilket inneburit att fastigheten nu i princip är fullt uthyrd, säger Anders Jarl, vd på Wihlborgs.

- En tidigare grå och trist byggnad har byggts om och färgsatts vilket påverkat stadsmiljön positivt för södra Helsingborg. Vår fastighet Knutpunkten blir vårt nästa mål att modernisera i syfte att förbättra miljön och skapa nya kontorsytor i centrala Helsingborg, säger Anders Jarl.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige