Image
Ytterligare försäljning av fastigheter för krisande Oscar Properties.
Ytterligare försäljning av fastigheter för krisande Oscar Properties. Bild: iStock

Krisande OP säljer fyra fastigheter

Transaktioner Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt fyra fastigheter för totalt 150 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.
Publicerad den 21 Februari 2024

Oscar Properties Holding AB har avyttrat fyra fastigheter till ett kombinerat överenskommet fastighetsvärde om 150 miljoner kronor.

Fastigheterna är belägna i Värnamo och Karlskrona. Fastigheterna ligger utanför bolagets publika säkerställda obligationer. Fastigheterna frånträddes den 20:e februari 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige