Image
På Stora Kontorsdagen den 6 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. Det vinnande kontoret kommer gå hem med ett konstverk värt 500 000 kronor.
På Stora Kontorsdagen den 6 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. Det vinnande kontoret kommer gå hem med ett konstverk värt 500 000 kronor. Bild: Pixprovider

Konstverk för en halv miljon till vinnarkontoret

Stora Kontorsdagen När vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor 2018 koras på Stora Kontorsdagen - på Grand Hotel i Stockholm - den 6 november kommer de att gå hem, förutom med den stora äran, med ett konstverk värt en halv miljon kronor.
Publicerad den 5 September 2018

Nomineringsprocessen till tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor är i full gång och pågår till och med den 28 september. Därefter kommer det att ske en omröstningsprocess och den 6 november, på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm, kommer det segrande kontoret att presenteras.

Bakom priset – lån i ett år av ett konstverk värt upp till en halv miljon kronor – ligger företaget Moderna Samlare, ett företag som hyr ut samtida konst till företag samt agerar rådgivare vid köp av konst.
Moderna Samlare låg även bakom samma pris när SEB vann tävlingen förra året.

Vill du nominera ditt kontor till tävlingen gör du det här – senast 28 september!

Tidigare vinnare i Sveriges Snyggaste Kontor:
SEB (2017)
Dice (2016)
Collector (2015)
Arcona (2014)
Microsoft (2013)
Ideas (2012)
Dice (2011)

Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige