Image
Nu startar omröstningen i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Gå in via länk i artikeln för att rösta fram ditt favoritkontor. Vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 6 november på Grand Hotel i Stockholm. På bilden syns förra årets vinnare.
Nu startar omröstningen i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Gå in via länk i artikeln för att rösta fram ditt favoritkontor. Vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 6 november på Grand Hotel i Stockholm. På bilden syns förra årets vinnare. Bild: Nicklas Tollesson

Var med och rösta fram Sveriges snyggaste kontor!

Stora Kontorsdagen Hela 84 olika kontor har nominerats till Fastighetssveriges och Lokalnytts tävling Sveriges Snyggaste Kontor 2018. Nu är röstningsprocessen i full gång - rösta fram ditt favoritkontor via länk här nedan.
Publicerad den 1 Oktober 2018
Nu startar omröstningen i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Gå in via länk i artikeln för att rösta fram ditt favoritkontor. Vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 6 november på Grand Hotel i Stockholm. På bilden syns förra årets vinnare SEB. Bild: Nicklas Tollesson
Nu startar omröstningen i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Gå in via länk i artikeln för att rösta fram ditt favoritkontor. Vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 6 november på Grand Hotel i Stockholm. På bilden syns förra årets vinnare SEB.

Nu är nomineringsprocessen avslutad i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.

Hela 84 kontor har nominerats, det är klart i paritet med förra årets rekordantal på 86 nominerade kontor och tyder på ett fortsatt stort intresse för tävlingen.

Du kan nu rösta – max en gång per dag – på ditt favoritkontor. Den 21 oktober stänger röstningen. Så gå in här med en gång och rösta!

- Det finns all anledning för alla i branschen att gå in och titta på de nominerade kontoren. Det är många bidrag som är väldigt inspirerande, säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige och Lokalnytt som arrangerar tävlingen.

Prisutdelning och presentation av det vinnande kontoret sker på seminariet Stora Kontorsdagen på Grand Hôtel i Stockholm tisdagen den 6 november. Du anmäler dig till seminariet här. Boka tidigt-rabatten (4 för 3) gäller till och med nu på fredag den 5 oktober.

Prissponsor är Moderna Samlare. Huvudsponsor är Serneke. Partnerföretag är EY, Novi Real Estate och Wrkat.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige