Image

Klart med prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Akademiska Hus, Sveriges näst största fastighetsbolag, blir prissponsor för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna, som delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 22 Maj 2014
Kerstin Lindberg Göransson. Bild: Akademiska Hus
Kerstin Lindberg Göransson.

Akademiska Hus är redan partner i eventet och är nu alltså också prissponsor för utmärkelsen.

- Att lyfta fram positiva förebilder är rätt sätt att lyfta jämställdhetsfrågan, kommenterar Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus och jurymedlem för Årets Unga Fastighetskvinna.

Utmärkelsen går till en kvinna under 40 år som är en förebild i branschen och som under det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Fram till den 10 juni kan du nominera din favorit till utmärkelsen här.

Juryn, bestående av Agneta Jacobsson, DTZ (ordf), Kristina Alvendal (Airport City Stockholm) och Kerstin Lindberg Göransson utser tre finalister, som bjuds in till seminariet den 3 september.

På seminariet presenteras finalisterna och juryn delar sedan ut priset, som kommer att bekostas av Akademiska Hus.

- Vi hoppas att vinnaren kommer att bli stolt över utnämningen. Vi vill ännu inte säga exakt vad priset kommer att bli, men det blir något att vara glad över, säger Kerstin Lindberg Göransson.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 äger rum på Grand Hotel den 3 september.

Det är unikt på så vis att samtliga talare är kvinnor.

Det är till stor del ett klassiskt affärsseminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom det svenska näringslivet.

Du kan läsa mer om seminariet här och du anmäler dig här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige