Image
Mook Changrachang.

Mook Changrachang är Årets Unga Fastighetskvinna 2023

Fastighetskvinnan | PLAY Mook Changrachang, energistrateg på Bonnier Fastigheter, utsågs till Årets Unga Fastighetskvinna 2023 under semainariet Fastighetskvinnan. Hon vann utmärkelsen före finalisterna Sissel Andersson, projektledare, transaktioner på Svefa, och Lovisa Löwenborg, grundare/vd, Female Fund/Wire Invest.


Fastighetskvinnan
Fastighetskvinna arrangeras nästa torsdag på Grand Hotel i Stockholm. Anmälan stänger idag fredag.

Fastighetskvinnan: Här är hela programmet och alla talare – anmälan stänger i dag!

Fastighetskvinnan Nästa torsdag, den 14 september, är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Anmälan stänger i dag fredag så har du inte säkrat din plats ännu är det hög tid nu.


Fastighetskvinnan
Anna K Johansson, Lisa Lagerén och Louise Ryning.

Fastighetskvinnan: Hur ska cityhandeln klara en kris till?

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi några av handelssegmentets vassaste experter i ett samtal om hur handeln ska kunna överleva även nuvarande kris. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i morgon fredag!


Fastighetskvinnan
Sissel Andersson.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den tredje finalisten

Fastighetskvinnan Hon hamnade i fastighetsbranschen tack vare en Rubiks kub-tävling som Savills anordnade. I dag jobbar hon med transaktioner på Svefa och i framtiden tänker hon sig en ledande roll i ett bolag där hon har chans att inspirera andra, främst unga personer, att välja fastighetsbranschen. Möt Sissel Andersson, tredje finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Mook Changrachang.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är finalist nummer två

Fastighetskvinnan Hon kom till Sverige från Thailand det ostadiga året 2008. Drömmen om att jobba i bygg- och fastighetsbranschen har i dag tagit henne till rollen som energistrateg på Bonnier Fastigheter. Möt Mook Changrachang – finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Lovisa Löwenborg.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Hon har startat den första kvinnligt ägda fastighetsfonden med säte i Luxemburg och har en uttalad ambition att vara en change maker när det gäller kvinnligt ägande, fastigheter och investeringar.
Möt Lovisa Löwenborg, den första finalisten i 2003 års upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Anneli Jansson, Biljana Pehrsson, Carola Lavén, Lena Boberg och Therese Rattik medverkar i en talkshow-liknande programpunkt på Fastighetskvinnan torsdag den 14 september. Anmälan stänger nästa fredag så säkra din plats nu!

Fastighetskvinnan: Talkshow med kvinnliga vd:arna

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi några av branschens tyngsta kvinnliga vd:ar i ett inspirerande talkshow-format.


Fastighetskvinnan
Carolina Klüft kommer till Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 september.

Fastighetskvinnan: Friidrottslegendaren Klüft om hälsopeppande samhällsbyggnad

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi friidrottslegendaren Carolina Klüft i en intervju bland annat om hur samhällsbyggnad kan bidra till ett hälsosammare liv.


Fastighetskvinnan
Annika Winsth och Annika Edström står för två tunga analyser på Fastighetskvinnan den 14 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tunga analyser för full koll och kloka beslut

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Dagen inleds med två tunga analyser signerade Nordeas superekonom Annika Winsth och CBRE:s analyschef Annika Edström.


Fastighetskvinnan
Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Imorgon fredag stänger nomineringsfönstret till årets upplaga.

Årets Unga Fastighetskvinna – imorgon stänger nomineringen

Fastighetskvinnan Imorgon fredag, den 30 juni, stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.


Fastighetskvinnan
Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Om två veckor stänger nomineringsfönstret till årets upplaga.

Årets Unga Fastighetskvinna – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Om två veckor i dag, den 30 juni, stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.


Fastighetskvinnan
Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Nominera din favorit till det prestigefyllda priset senast den 30 juni.

Årets Unga Fastighetskvinna – en månad kvar att nominera

Fastighetskvinnan Den 30 juni stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.


Fastighetskvinnan
Johanna Skogestig är ny i juryn som i övrigt består av de bekanta namnen Kristina Alvendal (ordf) och Biljana Pehrsson.

Årets Unga Fastighetskvinna: Johanna Skogestig ny jurymedlem

Fastighetskvinnan Nu är det dags att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Priset delas ut på seminariet Fastighetskvinnan den 14 september. Och i år kliver Vasakronans vd Johanna Skogestig in i juryn som ska utse vinnaren.


Joanna Berg, regionschef på NREP

Radhus under marknadspris – så vill NREP förändra miljonprogram i Danmark

Bygg/Arkitektur Det socialt utsatta området Tingbjerg i centrala Köpenhamn ska förändras. Med ett holistiskt perspektiv och genom partnerskap med danska allmännyttiga bostadsbolag jobbar NREP på en strategi för att omvandla stadsdelen till en attraktiv plats att leva, bo och verka. Det berättade regionschefen under Fastighetssveriges event Fastighetskvinnan.


Kristina Alvendal, Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten, Nickie Excellie, Caroline Arehult och Biljana Pehrsson.

Sofia Malmsten – Årets Unga Fastighetskvinna 2022

Fastighetskvinnan | PLAY Årets Unga Fastighetskvinna 2022 har korats. Årets vinnare av den prestigefyllda utmärkelsen är Sofia Malmsten, vd och grundare av Parametric Solutions.


Fastighetskvinnan
I dag stänger anmälan till en av årets mest angelägna och inspirerande mötesplatser – Fastighetskvinnan.

Fastighetskvinnan: I dag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Fastighetskvinnan Nästa torsdag, den 8 september, på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Missa inte en av årets mest angelägna mötesplatser – säkra din plats nu. Anmälan stänger i dag.


Fastighetskvinnan
Elina Lind Jörgensen är den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna: Här är den tredje finalisten

Fastighetskvinnan Hon föddes in i branschen och fick tidigt hjälpa till med trappstädning och lättare fastighetsskötsel. I dag är hon fastighetsförvaltare på KlaraBo. Möt Elina Lind Jörgensen, den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Nickie Excellie är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna – Nickie Excellie till final

Fastighetskvinnan Hon är civilekonomen och hållbarhetsnörden som tycker att fastighetsbranschen är en dröm att jobba i. Hon drivs av utmaningar och vill bidra till förändring och ser sig i framtiden i en vd-roll. Möt Nickie Excellie – finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Sofia Malmsten.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Sofia Malmsten är arkitekten som började jobba med bostadsutveckling på Bonava blott 20 år gammal, men som sedan ett par år tillbaka driver det egna bolaget Parametric Solutions, en startup med fokus på fastighetsutveckling och digitalisering. Och så är hon finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Anna K Johansson, Emma Hernell och Veronica Palmgren.

Fastighetskvinnan: Utmaningarna i retail-sektorn

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, en rejäl genomgång av utmaningarna i retail-sektorn samt ett exempel på en historisk satsning.