Image

Fastighetskvinnan: Så arbetar de multinationella jättarna

Fastighetskvinnan Scania, Atlas Copco, Ikea, H&M, Saab, Ericsson, Axel Johnson Group och Volvo – Sofia Falk har ökat jämställdheten och mångfalden inom ett flertal storbolag. På seminariet Fastighetskvinnan 2014 berättar hon om hur förändringsarbetet går till i praktiken på multinationella företag och ger förslag på best practices för att snabba på processen med att få fler kvinnor till operativa chefspositioner.
Publicerad den 16 Maj 2014
Sofia Falk berättar på Fastighetskvinnan 2014 om förändringsarbete inom multinationella koncerner. Bild: Wiminvest
Sofia Falk berättar på Fastighetskvinnan 2014 om förändringsarbete inom multinationella koncerner.

Sofia Falk grundade år 2008 företaget Wiminvest då hon var frustrerad över att så många företag inte visste hur de skulle ta tillvara på 100 procent av talangpoolen. Sedan dess har hon arbetat med att utveckla jämställdhets- och mångfaldsarbetet inom ett flertal globala företag.

Bland annat har hon drivit de uppmärksammade projekten Axelerate för Axel Johnson Group – med målet att 40-60 procent av cheferna år 2020 ska vara kvinnor och att 20 procent ska ha utländsk bakgrund – och Battle Of The Numbers med tio svenska storföretag.

På seminariet Fastighetskvinnan 2014 ger Sofia Falk en inspirerande föreläsning om hur de globala jättarna arbetar med jämställdhetsfrågor och om vilka incitament de har; hur ökar en ökad jämställdhet resultatet på sista raden?

- Jag ser fram emot eventet Fastighetskvinnan. Jämställdhet är inte längre en mjuk fråga som är trevlig att ha på plats i diverse planer och kommunikationsmaterial. Jämställdhet, och därmed företagets värde och framtida affärsmöjligheter på den globala marknaden, är i högsta grad mätbart, säger Sofia Falk.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Det är till stor del ett klassiskt affärsseminarium där olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen behandlas - men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom det svenska näringslivet.

Du kan läsa mer om eventet på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.
Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september 9.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen.

Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden. Alltså även män.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige