Image
Julaskylt
Julaskylt

Jula öppnar varuhus i Karlskoga

Bolag Jula expanderar och öppnar till hösten ett nytt varuhus i Karlskoga. Med det nya varuhuset stärker bolaget närvaron i Värmland och Närke.
Publicerad den 5 Juni 2023

Julas expansion på den svenska marknaden fortätter, även i lite tuffare tider. Det nya varuhuset i Karlskoga blir Julas fjärde i Värmland. Det nya varuhuset tar plats i en före detta padelhall.

– Expansion är viktigt för Jula. Vi vill vara med och skapa framtidens fysiska handelsområden och arbetar utifrån långsiktighet. Att vi fortsätter att etablera varuhus och utveckla handeln för våra kunder visar på en styrka i Julas organisation och erbjudande, säger Michael Gustafsson, country manager Jula Sverige.

Varuhuset i Karlskoga blir cirka 2 500 kvadratmeter stort med ett produktsortiment på runt 15 000 produkter. Ett 20-tal medarbetare kommer att rekryteras till det nya varuhuset.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige