Image
Johanna_Mähler_FOTOGRAF_Mattias_Bardå_16x9
Johanna_Mähler_FOTOGRAF_Mattias_Bardå_16x9 Bild: Mattias Bardå

Johanna Mähler ansluter till Fastighetsägarna Services enhet för strategisk affärsutveckling

Karriär Fastighetsägarna Service förstärker sin enhet för strategisk affärsutveckling med Johanna Mähler, som har en bred kompetens inom kommersiell förvaltning. Rekryteringen är en del i bolagets satsning inom förvaltning av kommersiella fastigheter.
Publicerad den 13 Juni 2022

– Med Johanna Mähler fortsätter vi nu bygga ut vårt erbjudande inom värdeskapande förvaltning av kommersiella fastigheter. Johanna har erfarenhet från olika roller på fastighetsägarsidan vilket ger henne bred kommersiell kompetens och förståelse för kundens affär. Dessutom besitter hon en kreativ kapacitet och ett affärsdrivet arbetssätt, säger Johan Wejdmark, chef för strategisk affärsutveckling på Fastighetsägarna Service.

Johanna Mähler kommer att arbeta med strategisk affärsutveckling inom förvaltning av kommersiella fastigheter och vara en del av Johan Wejdmarks team.

– Mitt fokus kommer vara att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter samt fortsätta att utveckla vårt erbjudande mot framför allt det privata och kommersiella fastighetssegmentet. Fastighetsägarna Service befinner sig i en spännande tillväxtfas där jag ser fram emot att bidra till att vi etablerar oss ännu tydligare i det kommersiella segmentet, säger Johanna Mähler.

Johanna Mähler kommer senast från Atrium Ljungberg i en roll som leasing manager i Slakthusområdet. Där arbetade hon med uthyrning av förvaltningsvakanser i kulturklassade byggnader och i kommande projektfastigheter. Innan dess genomförde hon ett tvåårigt traineeprogram på Atrium Ljungberg, med placeringar inom förvaltning, uthyrning, affärsutveckling, projektledning och transaktion. Hon har en civilingenjörsexamen i samhällsbyggnad från KTH.

Johanna Mähler tillträdde rollen den 13 maj.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige