Image
Joakim Skarborg är invald i Einar Mattssons koncernstyrelse.
Joakim Skarborg är invald i Einar Mattssons koncernstyrelse. Bild: Einar Mattsson

Joakim Skarborg till Einar Mattssons koncernstyrelse

Bolag Joakim Skarborg, företagsledare, investerare och bolagsbyggare med bred styrelseerfarenhet, har valts in som styrelseledamot i Einar Mattssons koncernstyrelse. Joakim Skarborg bygger just nu upp en egen investeringsverksamhet samtidigt som han är engagerad i styrelsen i Akind.
Publicerad den 18 September 2024

Joakim Skarborg har tidigare bland annat arbetat som vd och Senior Investment Manager på Novax och som ansvarig för affärsutveckling och investeringar på Axel Johnson Inc., Axel Johnson-gruppens New York baserade långsiktiga investeringsbolag, samt som rådgivare och konsult.

Utöver Einar Mattssons koncernstyrelse är Skarborg ledamot i exempelvis Akinds styrelse, som bland annat äger Academic Work. Han är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

– Joakim har en bred erfarenhet från många branscher och bolag där han varit med och utvecklat dem till att bli långsiktigt värdeskapande som VD, styrelseledamot och ordförande. Det är en viktig kompetens för oss som har ambitionen att fortsätta växa. Jag hälsar honom varmt välkommen till vår koncernstyrelse, säger Anders Ränk, ordförande för ägarråd och delägare i Einar Mattsson.

Övriga styrelseledamöter i Einar Mattsson-koncernens styrelse är Arne Karlsson, Leif Johansson, Gun Nilsson, Stefan Ränk, Kristina Ränk och Anders Ränk.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige