Image

Ikano förbereder notering av obligationer

Ekonomi/Finansiering Ikano Bostad förbereder notering av ett femårigt säkerställt obligationslån om 600 miljoner kronor.
Publicerad den 15 September 2014

Den 18 mars 2014 offentliggjorde Ikano Bostad Stockholm att bolaget emitterat ett säkerställt femårigt obligationslån om en miljard kronor. Obligationslånet löper till 2019 och är fördelat om 600 miljoner kronor till en fast ränta om 3,1 procent och 400 miljoner kronor till en rörlig ränta, 3m Stibor plus 1,30 procent.

Med anledning av obligationsemissionen har Ikano Bostad Stockholms styrelse upprättat ett prospekt avseende inregistrering av obligationerna för handel på Företagsobligationslistan vid Nasdaq OMX Stockholm.

Finansinspektionen har godkänt prospektet för obligationslånet. Ansökan om att inregistrera obligationerna för handel på Företagsobligationslistan vid Nasdaq OMX Stockholm har lämnats in och första dag för handel med obligationerna är beräknad till den 25 september 2014.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige