Image

ICT köper i Kopparberg

TRANSAKTIONER ICT Fastigheter har förvärvat en fastighet i Kopparberg till en beräknad direktavkastning om cirka tolv procent.
Publicerad den 25 Juni 2008

Den förvärvade fastigheten är i bra skick och fullt uthyrd. Hyresintäkterna uppgår till cirka 300 000 kronor på årsbasis. Den är ett bra komplement till de fastigheter som bolaget sedan tidigare äger på orten.

Bolaget för även diskussioner om ett större förvärv, där cirka 25 procent ska betalas med egna aktier. Därutöver finns ett antal intressanta potentiella förvärv.

- Vi är mycket nöjda med de affärer vi hittills gjort och att vi har kunnat återuppta betalning med egna aktier. De har gett oss såväl ett utmärkt resultat som ett bra bestånd. Jag bedömer också att de räntehöjningar som gjorts har minskat konkurrensen om de objekt vi vill köpa, säger Matti Lilljegren, vd i ICT Fastigheter.

Tillträde sker den 1 september 2008.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige