Image

Hon blir ny vd för Locum

Karriär Nathalie Boulas Nilsson har utsetts till ny vd för Locum. Hon kommer närmast från Unilabs AB/Capio Diagnostik AB.
Publicerad den 13 Maj 2011
Nathalie Boulas Nilsson. Bild: Locum. Bild: Locum
Nathalie Boulas Nilsson. Bild: Locum.

– Jag är mycket glad över denna rekrytering. Nathalie har en lång och gedigen erfarenhet som ledare och vd. Hon har en förmåga att entusiasmera andra och hon har även haft mycket höga personalnöjdhetssiffror på tidigare arbetsplatser, säger Charlotte Broberg, landstingsråd (M).

– Dessutom är hennes erfarenhet av Locum som kund värdefull, säger Broberg.

Nathalie Boulas Nilsson har en mångårig erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård, telekommunikation och it. Hon har varit både vd och styrelseordförande på Radiologiresurs AB. Hon tillträder vd-posten på Locum den 1 oktober.

– Jag ser verkligen fram emot min nya roll. Landstinget står inför stora investeringar inom vårdfastigheter de närmaste åren och det känns väldigt stimulerande att få vara med och skapa förutsättningar för en väl fungerande vård, säger Nathalie Boulas Nilsson.


FAKTA/ Nathalie Boulas Nilsson
Född: 1969
Bor: Nacka
Familj: Gift, tre barn
Fritidsintressen: Trädgårdsarbete och bokläsning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige