Image

Hestia får driften av Waterfront

AFFäRER Det blir Hestia som får ansvar för att leverera fastighets- och servicetjänster i kontorsfastigheten Waterfront vid Stockholms Central.
Publicerad den 24 Mars 2010

Jones Lang LaSalle, som förvaltar den nya kontorsfastigheten Waterfront Building, har under vintern genomfört en upphandling av servicetjänsterna. Som partner för att organisera och leverera alla tjänster har Jones Lang LaSalle valt Hestia.

Uppdraget omfattar driften av den tekniskt komplicerade fastigheten på Klarabergsviadukten i centrala Stockholm, men även tjänster som reception, bevakning, städning och kontorsservice i byggnaden.

- I vår upphandling sökte vi en partner som dels kunde hantera den tekniska komplexiteten i fastigheten, dels kunde ta ansvar för att fylla byggnaden med de servicetjänster som våra hyresgäster efterfrågar. Med tanke på det så var Hestia ett naturligt val, säger Graham Howat, chef för Aktiv Förvaltning på Jones Lang LaSalle.

- Det här är väldigt roligt, dels för att Waterfront är mycket avancerat rent tekniskt, dels för att vi nu kan leverera ett komplett servicepaket även till byggnadens hyresgäster. Att vara en partner till Jones Lang LaSalle kommer också att utveckla våra tjänster under de närmaste åren, säger Gunnar Isaksson, vd Hestia Fastighetsförvaltning.

Hestia har idag drift och förvaltningsuppdrag på 20 orter från Ystad till Östersund i Sverige samt på Jylland och Själland i Danmark. Bland Hestias kunder finns bland annat bokförlaget Natur & Kultur, Norgani Hotels, Danske Bank och den amerikanska banken JP Morgan.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige