Image
Therese Nerlund, Mark- & Exploateringschef för Wallenstam i Stockholm.
Therese Nerlund, Mark- & Exploateringschef för Wallenstam i Stockholm. Bild: Wallenstam

Här är Wallenstams nya mark- och exploateringschef

Karriär Therese Nerlund blir ny mark- och exploateringschef för Wallenstam i Stockholm.
Publicerad den 5 Februari 2024

Från och med februari månad är Therese Nerlund ny mark- och exploateringschef på Wallenstam i Stockholm. Hon har sedan 2018 arbetat på Wallenstam som bostadspolitisk expert och under senare tid även som biträdande exploateringschef.
– Jag ser fram emot att tillsammans med kommunerna i regionen skapa förutsättningar för en hållbar stadsutveckling och med Wallenstams goda förutsättningar kunna fortsätta utveckla nya välbehövliga bostäder i regionen, säger Therese Nerlund, ny mark- och exploateringschef för Wallenstam i Stockholm.

Therese Nerlund är även en del av ledningsgruppen för Wallenstam i Stockholm.
– Det känns inspirerande att kraftsamla för framtida stadsutveckling i regionen. Vi välkomnar Therese i sin nya roll och ser mycket fram emot att tillsammans med henne sätta ytterligare fokus på framtida projektmöjligheter och utveckling i regionen, säger Mathias Aronsson, regionchef Stockholm och vice vd för Wallenstam.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige