Kunderna får se på hur rätterna skapas i ett moln av iskall ånga skapad av flytande kväve, en metod som länge använts av stjärnkockar.
Nitrolabs är ett nytt, svenskt varumärke som möter efterfrågan på hälsosammare snacks genom ett nytt, egenutvecklat koncept där smak, utbud, kvalitet och helhetsupplevelse står i centrum.
– Kvalitet och upplevelse blir allt viktigare för matgästerna och därför tror vi att Nitrolabs kommer att passa Kista Galleria väldigt bra, säger Magnus Åkesson, Commercial Director på Citycon som äger köpcentrumet. Det är nästan en magisk upplevelse att se sin rätt framställas ögonblickligen i ångmoln som ger ett inslag av show.
Baserna till rätterna finns i olika varianter och görs bland annat på ägg i kombination med exempelvis mjölk, laktosfri mjölk, grädde, yoghurt eller enbart frukt. Alla rätterna framställs utan färgämnen, konserveringsmedel, smakförstärkare eller stabiliseringsmedel.
Nitrolabs kan som enda aktör på marknaden erbjuda glutenfria crêpes som tillagas på rismjöl. På menyn finns både salta och söta alternativ som passar till dagens alla måltider.
– Vi erbjuder kunder ett koncept som inte finns på den svenska marknaden. Man bör besöka Nitrolabs servering om man vill testa nya rätter och smaker utan tillsatser och dessutom uppleva något extraordinärt, säger Fotini Lejonstad, en av grundarna av Nitrolabs.
Nitrolabs fortsätter att öppna på fler ställen, bland annat i ett annat köpcentrum i Stockholm senare i år. Dessutom har företaget signerat ett franschiseavtal i Grekland där premiäröppningen kommer att ske i Aten i år.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Liten milstolpe passerad i bolagets ägande.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.