Image
Mikael Granath.
Mikael Granath. Bild: Svenska Hus

Granath tar nytt uppdrag

Karriär Mikael Granath bli ny styrelseordförande Bengt Dahlgren Göteborg.
Publicerad den 27 Maj 2024

Bengt Dahlgren Göteborg tillkännager idag måndag att Mikael Granath, en välkänd profil inom fastighetsbranschen, har valts till ny styrelseordförande. Valet ägde rum på bolagsstämman den 7:e maj.

Mikael Granath har stor erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer att vara en värdefull tillgång för Bengt Dahlgren Göteborg. Hans djupa kunskap och engagemang i branschen kommer att bidra till att stärka och utveckla företagets position ytterligare skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Tina Hering, ordförande i valberedningen för Bengt Dahlgren Göteborg, uttrycker sin glädje över utnämningen:
– Vi är mycket glada att få Mikael ombord som en ny Bengtare. Hans erfarenhet och vision kommer att vara ovärderliga när vi fortsätter att växa och utveckla vår verksamhet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige