Image
Frida Stannow Lind är nu vd på Olov Lindgren.
Frida Stannow Lind är nu vd på Olov Lindgren. Bild: Webbkompetens

Frida Stannow Lind nu vd på Olov Lindgren

Karriär Fastighetsbolaget Olov Lindgren har fått ny vd, idag tillträder Frida Stannow Lind sin nya tjänst.
Publicerad den 13 Juni 2023

Bolagets tillväxt sker stadigvarande genom nyförvärv och nyproduktion och för närvarande pågår byggnation av 82 hyreslägenheter och en förskola i Björkhagen. Frida kommer fortsätta utvecklingsresan och arbeta vidare med den långsiktiga inställning som företaget haft från start.

– Det är med stor entusiasm jag nu tar mig an mitt nya uppdrag som vd och det ska bli roligt att få lära känna både medarbetarna och verksamheten. Jag har arbetat många år i den kommersiella sidan av fastighetsmarknaden och nu ser jag fram emot ett bredare perspektiv där även bostadsförvaltning ingår, säger Frida Stannow Lind.

Olov Lindgren är ett stabilt familjeföretag och det blir spännande att få vara med att bidra till den hållbara stadsutveckling som pågått i mer än 80 år, säger Frida.

Frida har lång och bred erfarenhet inom fastighetsbranschen, bland annat som affärsutvecklingschef på Kungsleden och senast från Humlegården där hon innehaft rollen som COO.

Sven Renström frånträdde som vd i samband med Fridas tillträde, och innehar nu rollen som styrelseordförande för Olov Lindgren.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Startbesked för över 500 bostäder i Biskopsgården

Bostäder Framtiden Byggutveckling väntas få positivt planbesked för över 500 nya bostäder samt ytterligare olika verksamheter i Biskopsgården.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige