Image

Fondex rekryterar från Savills

KARRIÄR Det senaste halvårets positiva utveckling i Fondexgruppen och Oxo Förvaltning med bland annat tre nyförvärv ligger till grund för två nyanställningar i bolagen. Dessa är Jonas Vestin och Ninna Nilsson.
Publicerad den 2 Februari 2010

Jonas Vestin, som tidigare varit anställd på Savills och dessförinnan på Öhrlings PricewaterhouseCoopers, är rekryterad som ekonomichef för gruppen. Ninna Nilsson anställs som miljöchef och kommer även att ansvara för handikappanpassning och energieffektivisering i koncernens fastigheter.

- Vi är mycket nöjda med att kunna tillföra Jonas och Ninnas kompetenser till gruppen. Särskilt med hänsyn till att vi genom ett antal förvärv under 2009 utökat gruppens fastighetsbestånd och även fortsättningsvis har ambitionen att växa, säger André Åkerlund, vd på Fondex.

Som tidigare meddelats förvärvade Fondex AB i oktober 2009 Lantmätaren 1 i Kungsträdgården av Vasakronan.

Sedan dess har gruppen förvärvat ytterligare två fastigheter. Gullfaxe 4, Djursholmstorg, har förvärvats från en privat fastighetsägare och kompletterar gruppens sedan tidigare ägda fastigheter på Djursholmstorg. Sjökalven 17, Jungfrugatan 7, har förvärvats från Teknikarbetsgivarna.

Båda fastigheterna tillträddes 1:a februari.

Fondex AB med dotterbolag äger idag cirka 30 fastigheter i Stockholm, varav merparten ligger inom tullarna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige