Image
Pernilla Bonde, vd för HSB.
Pernilla Bonde, vd för HSB. Bild: HSB

Fastighetskvinnan: Digitaliseringstransformationen – de sega gubbarnas sista suck?

Fastighetskvinnan Pernilla Bonde leder hundraåriga HSB:s digitaliseringsresa.
Publicerad den 19 Juli 2021

Pandemirestriktionerna har lättat och som läget är just nu tillåts inomhusevent med en sittande publik på maximalt 300 personer.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 2 september. Det är åttonde gången som Fastighetssverige genomför eventet som profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Digitalisering är sedan några år på allas läppar i fastighets- och bostadssektorn. Branschen har länge setts som konservativ och mansdominerad och statliga utredningar har haft titlar som "Sega gubbar" och "Skärpning gubbar!" Men i dag är branschen i förändring, inte minst gäller detta digitaliseringen, en omfattande transformation där heliga kor måste slaktas. Under rubriken "Digitalisering – de seg gubbarnas sista suck" berättar Pernilla Bonde om HSB:s framgångsrika digitaliseringsresa: Hur är det att leda en genomgripande förändring i en organisation som funnits i snart 100 år? Vilka lärdomar drar hon och hur ser de konkreta framgångsfaktorerna ut?

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige